Captura de pantalla 2019-05-14 a las 15.08.20
20210523_131814
EXPERIÈNCIES

UN TAST DE RUBIÓ DE SÒLS

Us proposo una passejada per les vinyes, i acabarem al celler fent la explicació complerta de la elaboració i el tast dels vins.  Comencem passejant davant la Masia, “la vinya de la Casa”, tot explicant-vos el nostre projecte, arribem davant del “Castell de Rubió de Sòls”, el lloc mes emblemàtic.  Continuem el passeig pel camí del bosc i arribem a “la vinya de les Ribes”, entre vinyes continuem el camí fins “la vinya de la Solana”, el punt mes elevat de la finca, sembla ta ment un balcó natural.   Baixem per un altre camí per anar a “la vinya de la Serra”, on podem mirar un paisatge complert de la terra fins arribar al celler on acabarem la visita.

La Masia i el celler es troba rodejat per la vinya i el bosc, envoltats per lledoners, alzines i roures, entre boixos, grèvols i ginebrons.  Les flors abunden en colors i formes sobretot des de la primavera fins la tardor.  Si veniu preparats amb binocles, podrem observar l’àguila cuabarrada i amb molta sort el trencalòs.  Al vespre ens podem trobar un cabirol, un teixó, una llebre i una guineu astuta. 

VINYA I ESTRELLES A RUBIÓ DE SÒLS

Es una experiència única que combina un passeig per les vinyes, la posta de sol amb el paisatge del Castell de Rubió de Sòls, la visita al celler i el tast  dels vins maridat amb un sopar gastronòmic fet íntegrament amb productes de proximitat del Montsec.

La visita guiada a les estrelles, es realitza amb un monitor “Starlight”, i s’inicia amb una explicació audiovisual que ens transporta a l’espai profund.  Després anem a les vinyes davant del Castell i fem una visió directe a ull nu del cel, fent un guiatge per la “via làctia” i les constel·lacions principals.   Finalment es fa una observació amb telescopi a un astre determinat segons el dia senyalat per la experiència.

Cal destacar, que la Masia es troba dins “la zona de certificació amb destinació turística Starlight”, brillant i lliure de contaminació lumínica que permet contemplar les estrelles de forma privilegiada

enolegs per un dia

ENÒLEGS PER UN DIA

Es tracta d’una activitat exclusiva que consisteix en posar-se en la pell de l’enòleg per unes hores i viure l’experiència d’elaborar el teu propi vi.  Tanmateix es visitaran les vinyes i el celler, i es tastaran els  vins.  Es una activitat complerta i específica per amants del vi i sobretot que tinguin molt interès en experimentar una tècnica específica per fer un “coupage”,  per aprendre l’art de fer un vi segons el teu criteri personal.

Informació i inscripcions a: 

https://www.rubiodesols.cat/producte/enolegs-per-un-dia/

Rubió de Baix – Foradada

CP: 25737 – LLEIDA

info@rubiodesols.cat

Telèfon: 690 87 23 56

© 2020 Rubió de Sòls. Tots els drets reservats. Avís legal. Condicions Generals