Captura de pantalla 2019-05-14 a las 15.08.20
20230304_122328
ENOTURISME

ENÒLEGS PER UN DIA

Es tracta d’una activitat exclusiva que consisteix en posar-se en la pell de l’enòleg per unes hores i viure l’experiència d’elaborar el teu propi vi.  Tanmateix es visitaran les vinyes i el celler, i es tastaran els  vins.  Es una activitat complerta i específica per amants del vi i sobretot que tinguin molt interès en experimentar una tècnica específica per fer un “coupage”,  per aprendre l’art de fer un vi segons el teu criteri personal.  És realment recomanable pels més enòfils, els enamorats del vi.   Fet per la mateixa enòloga i propietària del celler.  Es farà un taller pràctic d’elaboració de vi per ampliar els coneixements i conèixer de primera  mà alguns dels secrets del celler.  Amb l’obsequi de portar-se’n el seu vi elaborat.

VINYA I ESTRELLES A RUBIÓ DE SÒLS

Es una experiència única que combina un passeig per les vinyes, la posta de sol amb el paisatge del Castell de Rubió de Sòls, la visita al celler i el tast  dels vins maridat amb un sopar gastronòmic fet íntegrament amb productes de proximitat del Montsec.

La visita guiada a les estrelles, es realitza amb un monitor “Starlight”, i s’inicia amb una explicació audiovisual que ens transporta a l’espai profund.  Després anem a les vinyes davant del Castell i fem una visió directe a ull nu del cel, fent un guiatge per la “via làctia” i les constel·lacions principals.   Finalment es fa una observació amb telescopi a un astre determinat segons el dia senyalat per la experiència.

Cal destacar, que la Masia es troba dins “la zona de certificació amb destinació turística Starlight”, brillant i lliure de contaminació lumínica que permet contemplar les estrelles de forma privilegiada

IMG-20220731-WA0034

VINS & TASTETS

Visita guiada a la vinya, amb explicacions del territori (natura e història), recomanat per gaudir del paisatge amb el castell de Rubió de Sòls  a primera línia, guiatge especial  al celler (explicacions completes de com elaborem els vins), tast guiat del vi i afegint “ els tastets casolans fets per cada ocasió”.  Concertar dia i hora prèviament.   Disposició tot l’any

IOGA & VINYA:

L’activitat de Vinya & Ioga amb visita al celler  a les Vinyes de Rubió de sols (Foradada) consisteix en una visita guiada per les vinyes de l’explotació, acompanyats per una guia experta en viticultura, on es podran conèixer les diferents varietats de raïm i les tècniques de cultivar. A continuació es realitzarà una sessió de ioga enmig de les vinyes, on es podrà relaxar i connectar amb la natura. Aquesta activitat és una oportunitat única per conèixer de primera mà les diferents fases de producció del vi, des de la vinya fins a la botella, a més de connectar amb el propi cos i ment a través del ioga.

IMG-20221106-WA0021
IMG-20220731-WA0036

EXPERIÈNCIES ENOGASTRONÒMIQUES

Presentem un acte únic, ple de sensacions i experiències enogastronòmiques amb la col·laboració de Sergi de Meià i “El perquè de la cuina catalana”. Podreu gaudir d’un vespre diferent, acollidor i sensorialment dedicat al menjar i al vi. Durant aquestes experiències durem a terme sopars temàtics relacionats amb la paleontologia i la història del Montsec. Sopars inèdits i exclusius pel celler Rubio de Sols!

Rubió de Baix – Foradada

CP: 25737 – LLEIDA

info@rubiodesols.cat

Telèfon: 690 87 23 56

© 2020 Rubió de Sòls. Tots els drets reservats. Avís legal. Condicions Generals