Captura de pantalla 2019-05-14 a las 15.08.20

Son vins peculiars marcats pel territori específic i dirigit per la mà de la enòloga, donant un caràcter diferenciador.  La idea fonamental d’elaboració del vi, és conduir el raïm amb un màxim respecte durant tot el procés, i portar-lo quasi amb la mà .  

La elaboració és la suma d’un saber fer personal amb l’afegit d’incorporar elements innovadors, com l’aplicació d’un sistema de refrigeració complert.  El treball és molt artesanal, des de la collita seleccionada a la vinya, gra a gra, el raïm passa per la mà en caixes adequades per la refrigeració dins la càmera de fred, després es posa manualment dins la premsa i es continua tot el procés d’elaboració dins el celler, entre dipòsits i barriques.  Segons el tipus de vi, es troba mes o menys temps dins la bóta i després es guarda embotellat al celler.  Es realitzen controls analítics i organolèptics dels mostos i dels vins, al laboratori propi del celler. 

Actualment, s’elaboren quatre vins: dos vins blancs “el SÒLSXAREL” i “el RUBIÒLS”. També s’elabora un vi dolç:  “ la FLORXAREL” i un vi rosat “SÒLS X” fet amb Ull de Llebre. 

Rubió de Baix – Foradada

CP: 25737 – LLEIDA

info@rubiodesols.cat

Telèfon: 690 87 23 56

© 2020 Rubió de Sòls. Tots els drets reservats. Avís legal. Condicions Generals