Captura de pantalla 2019-05-14 a las 15.08.20

MEDALLA D’OR SÒLSXAREL 2018 AL MILLOR VI BLANC BARRICA DE CATALUNYA 2020 

2post-rubiodesols

Es un premi reconegut per la Academia Tastadors de GIROVI, on participen vins d’arreu del territori de Catalunya, amb més de 100 cellers participants.  Agustí Ensesa com màxim responsable i digne de menció com Somelier i gran Mestre Celler de Catalunya.

Personalment, encara tinc el record, que vàrem estar tots al límit per fer la gran celebració: tot just al principi del confinament, vàrem estar a punt de celebrar la Gala al Celler Can Roca en companyia de persones reconegudes del món del vi, i celebrar el XXVè aniversari dels premis GIROVI.  Es va cancel·lar  finalment a últim moment, igualment es va celebrar el passat mes d’agost 2020 el tast i concurs públic per continuar el treball ja començat i fet.

Felicito en especial a Sr. Agustí Ensesa i familia, per una gran tasca i sobretot la perseverança per continuar treballant a favor dels vins catalans, i que dins d’univers dels vins del món, any darrera any vol donar un impuls i oportunitat als cellers petits junt als cellers grans  d’arreu el territori.  Fa mes de 20 anys que va formar part del grup de persones impulsores i creadores de l’Associació Catalana de Someliers ACS.

Entre tots fem territori i fem proximitat!!!   » FEM UN XINXIN amb SÒLSXAREL ?  «

Rubió de Baix – Foradada

CP: 25737 – LLEIDA

info@rubiodesols.cat

Telèfon: 690 87 23 56

© 2020 Rubió de Sòls. Tots els drets reservats. Avís legal. Condicions Generals