Publicado el Deja un comentario

Gràcies 2023 i Millor 2024

El present any 2023, ha estat el nostre 10è Aniversari elaborant vins al celler propi.  La vinya plantada entre el 2010 i 2011, es troba ja en un estat vital consolidat amb la mare terra. 

“El nostre 10è Aniversari al celler propi.”

El celler actual es troba en fase d’ampliació,  tant en l’espai d’elaboració amb una millora en la forma  de treball amb alçada,  i sobretot un augment  d’espai en la guarda i elaboració de vins de reserva, i poder oferir productes amb solera i amb bones condicions.  La idea principal és acabar la obra per la propera campanya de verema 2024.

“ Ampliació del celler amb mes espai per la guarda de vins.”

El present any també hem donat mes visibilitat, oferint experiències variades d’Enoturisme; des de “la visita clàssica” a fer activitats lúdiques per tots els públics, i altres activitats específiques com “Enòlegs per un dia” a mes de la ja consolidada “Vinya i Estrelles”.  Totes les activitats estan guiades personalment, amb el passeig entre vinyes acompanyades davant del castell de Rubió de Sòls com figura històrica imponent i rodejada de la natura viva de la Serra del Montsec, a més d’oferir uns tastets de vins acompanyats de tapetes casolanes fetes per cada ocasió.

“El present 2023 hem fet més activitats variades i  al 2024 amb més novetats especialitzades.”

El present i futur immediat 2024, és continuar treballant les activitats, de turisme del territori, i amb el valor afegit d’oferir activitats especialitzades per donar un impuls al coneixement de la vinya i el vi, inclós del punt de vista formatiu.

Tinc la intenció de fer “un camp de proves”, amb altres cultius alternatius, i donar un valor afegit al projecte global de la finca.  Enfocat principalment a herbolari alimentari i medicinal, per inclòs aplicar infusions d’herbes que aportin mes vida a la vinya i siguin mes felices. 

“ Nou camp  de proves : complementari a la vinya amb un policultiu.”

La vinya, és la base del nostre projecte principal, un treball de respecte constant, amb la observació de la natura i la mirada a fer un pas mes dins la ecologia i la orgànica, aportant mes coneixement i seguir els preceptes de la ciència de la Bio dinàmica. Fent passos lents i segurs a la pràctica i aplicació.

“ Un pas endavant aplicant la ciències orgàniques i biodinàmiques .”

Per tant el present i futur immediat, és sempre seguir treballant amb energia per cuidar el nostre territori, la vinya i finalment elaborar els vins de la finca amb mes valor afegit, per la natura intrínseca que tenen i que ens aporti un gra mes de felicitat a les nostres vides.

“ La idea és elaborar vins que aportin FELICITAT.”

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *