Captura de pantalla 2019-05-14 a las 15.08.20

La proposta d’enoturisme del celler RUBIÓ DE SÒLS el present any 2023, es presenta amb novetats per diferents públics i especialitzades.

VINYA I ESTRELLES (3 sessions/any), COMPLETA: Es l’activitat mes emblemàtica del celler, recomanada per tots els públics, principalment adults. Compta amb la col·laboració d’en Ramon I. Canyelles, monitor “starlight”.  Es una de les activitats mes complerta, on s’ofereix un sopar maridatge amb productes de proximitat del MONTSEC; a visió del cel diferent cada sessió, una presentació audio-visual del l’univers a temps real, un guiatge per el cel entre vinyes a ull nu, i vista amb telescopi d’un astre estrella.

AROMATERAPIA WINECANDLE & SABONS (3 sessions/any): LA NOVETAT:  Es una activitat divertida per tota la família i especial nens.  Presentada per una gran professional sommelier Isabel Zaro productora de “Jabones de Luna”.  Un taller pràctic per aprendre la elaboració d’espelmes i sabons que tenen a veure amb els aromes del vi.  Tots els participants tindran un obsequi d’una espelma i/o el sabó fet per cada un.

IOGA I VINYA (3 sessions/any), NATURA:  Es una activitat lúdica per adults principalment. Realitzada per la especialista en Turisme i Ioga Anna Pauls  del centre  IKIGAÏ.  Es practicarà IOGA al mig de la vinya durant les estacions de primavera, estiu i tardor, especialment per ser èpoques de l’any amb acompanyament dels colors de la natura. 

ENOLEGS PER UN DIA “WINELAB” (1 sessió/mes), ESPECIALISTA.:  Es realment recomanable pels més enòfils, els enamorats del vi.   Fet per la mateixa enòloga i propietària del celler.  Es farà un taller pràctic d’elaboració de vi per ampliar els coneixements i conèixer de primera  mà alguns dels secrets del celler.  Amb l’obsequi de portar-se’n el seu vi elaborat. 

ENOGASTRONOMIA (A la carta), AGOSARADA:  Es una activitat especial per adults i nens.  Realitzat per la mateixa enòloga i propietària del celler.  Es farà un taller pràctic de CUINA I VI per aprendre els secrets que s’amaguen en la cuina ancestral amb vi.  Al finalitzar el taller es degustaran els plats elaborats amb els vins.

MUSICA I VI (A concretar), DIVERTIDA:  Una activitat lúdica per tots els públics.   Es proposarà uns concerts de música variada, sessions especials amb músics del territori.  Una activitat lúdica per gaudir de la natura, la música i el vi.

IMPORTANT: TOTES LES ACTIVITATS ANIRAN ACOMPANYADES AMB EL GUIATGE DE LA VINYA, EL CELLER I TAST DE VINS.   A càrrec de la enòloga i propietària Judit Sogas i Sánchez.