Captura de pantalla 2019-05-14 a las 15.08.20
EL CELLER

El celler inicia l’activitat l’any 2013, inscrit formalment al Registre de Indústries Agroalimentàries de Catalunya.  Les instal·lacions actuals, compten amb un celler d’elaboració, criança i guarda de vins, un laboratori tècnic i una sala de tast.  També s’ha començat el projecte d’ampliació del celler, amb la previsió d’ampliar espais d’elaboració i criança dels vins.

Un objectiu important, és l’elaboració de “vins de finca” , ja que es compleixen tots els requisits fonamentals per donar un valor afegit als vins, per ser d’un caràcter específic d’un lloc determinat. Els vins es caracteritzen per tenir un criteri únic de treball molt elaborat, que comença a la vinya i acaba al servei del vi. 

CERTIFICACIONS DE QUALITAT ACTUALS DEL CELLER:

CCPAE:  CT/2553/PE CERITIFICATS LA VINYA i EL CELLER ECOLÒGIC

VENDA DE PROXIMITAT:  VP/P/2291/2016

Captura de pantalla 2020-05-29 a las 11.12.28

VINYA CELLER MASIA:  som un grup de cellers que volem garantir als consumidors mitjançant un segell auto explicatiu que el que compren és realment el que volen comprar, la imatge típica del vi elaborat per una familia en una zona ,en el celler propi, de les seves vinyes.

CELLER RUBIÓ DE SÒLS
Judit Sogas i Sánchez
Enòloga i Viticultora
Rubió de Baix – Foradada – Lleida
973 44 95 49 – 690 87 23 56

© 2020 Rubió de Sòls. Tots els drets reservats. Avís legal. Condicions Generals